• You are here:
  • Home »

Personeel aannemen & inwerken


Waarmee kunnen wij je helpen?

Personeel aannemen? Met goed en betaalbaar personeel onderscheid je je van de concurrentie. Als je de kosten laag wilt houden met een goede service en inzet van je personeel, betekent dit werk aan de winkel.

Het begint met het binnenhalen van de juiste mensen. Dat doe je met werving & selectie. Heb je ze eenmaal aangenomen, dan moet je er voor zorgen dat zij binnenboord blijven. Met een goed opgestelde arbeidsovereenkomst en heldere arbeidsvoorwaarden, leg je de basis voor het psychologische contract waarmee je talenten bindt aan je bedrijf.

We helpen je hier graag bij met ons flexibele servicemodel. Wil je zelf aan de slag met hulp van één van onze e-book pakketten met stappenplan, tools en 15 minuten online advies? Heb je liever de beschikking over een specialist die je helpt? Dit kan zowel online, telefonisch als bij jou op locatie. Alles is mogelijk! 

DOE HET ZELF met onze gratis stappenplannen. Bij werving & selectie lees je hoe je een nieuwe collega zoekt en vindt. Gelukt? Dan schakel je door naar het aannemen van personeel. Je spreekt de arbeidsvoorwaarden af en schotelt hem een contract voor. Daarna is het zaak dat de werknemer zich tijdens het inwerktraject thuis voelt in jouw bedrijf. Er is voor deze trajecten nog geen e-book pakket beschikbaar.

Liever iemand die met je mee kijkt? Doe het gedeeltelijk zelf met onze CONTROLE service. Wij denken met je mee, leveren maatwerk tools aan en doen de controle van bijvoorbeeld een inwerkboekje, de brievenformats, de gehanteerde sollicitatieprocedure of een schriftelijke contractaanbieding aan een sollicitant zodat je niets vergeet.

Met GEDEELTELIJK ZELF nemen wij het complexere werk van je over zodat je optimaal voorbereid bent om bijvoorbeeld de sollicitatiegesprekken zelf te doen. Zo maken we een wervingsprofiel, bereiden we het sollicitatiegesprek voor je voor en ontvang je een gespreksformat en gesprekstips per mail. Na het gesprek lever je steekwoorden aan en maken wij een arbeidscontract voor je op. We hebben per mail en telefonisch contact. Makkelijk toch?

Als je kiest voor de OP LOCATIE service komen wij naar je toe en doen ter plekke samen het sollicitatiegesprek waarna wij de opmaak van het arbeidscontract voor onze rekening nemen. Je besteed met deze service vrijwel alles uit en kiest hiermee voor optimaal gemak. Deze service is vooralsnog alleen mogelijk in de regio Utrecht.  

Personeel aannemen en inwerken?

Lees hieronder onze diensten voor recruitment. Voor alle services geldt: geen abonnement, geen opzegtermijn en geen uurtje-factuurtje. Je betaalt alleen wat je nodig hebt met vooraf duidelijkheid over de prijs.

Contact met de Personeelsman?

Graag vertellen wij je meer over onze dienstverlening. Klik op onderstaande mogelijkheden of laat een bericht achter rechtsonder deze pagina. 


Personeel aannemen & inwerken / bijgewerkt 27 juli 2015