• You are here:
  • Home »

Personeelsbeheer: contracten & regelingen


Waarmee kunnen wij je helpen?

Personeelsbeheer is het fundament onder alle personeelszaken. Hiermee bouw je (juridische) zekerheden in zodat je niet voor onverwachte verrassingen staat als het even iets minder gaat.

We helpen je hier graag bij met ons flexibele servicemodel. Wil je zelf aan de slag met hulp van één van onze e-book pakketten met stappenplan, tools en 15 minuten online advies? Heb je liever de beschikking over een specialist die je helpt? Dit kan zowel online als bij jou op locatie. Alles is mogelijk! 

DOE HET ZELF met informatie over contracten, arbeidsvoorwaarden of dossieropbouw.  Ben je op zoek naar voorbeeld brieven of formulieren? Of wil je bijvoorbeeld weten hoe je een functiebeschrijving maakt? Download onze tools waarmee je zelf aan de slag kunt.

Liever iemand die met je mee kijkt? Doe het gedeeltelijk zelf met onze CONTROLE service. Wij denken met je mee, leveren maatwerk tools aan en doen de controle van een bijvoorbeeld een gespreksverslag. Je hebt tijdens de afgesproken periode onbeperkt advies.

Met GEDEELTELIJK ZELF nemen wij het complexere werk van je over zodat je je kunt focussen op je dagelijkse werk. Zo bereiden we een lastig gesprek voor je voor en ontvang je een gespreksformat en gesprekstips per mail. Na het gesprek lever je steekwoorden aan en maken wij het verslag voor je. We zorgen er voor dat alle belangrijke punten er in staan om zo jouw doel te bereiken. Makkelijk toch?

Als je kiest voor de OP LOCATIE service komen wij naar je toe en doen ter plekke samen het gesprek waarna wij de opmaak van het gespreksverslag voor onze rekening nemen. Met dezelfde service overleggen we bij jou op locatie wat er in een contract, regeling, functiebeschrijving of regeling moet worden opgenomen. Deze service is vooralsnog alleen mogelijk in de regio Utrecht.

Orde op zaken stellen door personeelsbeheer in het bedrijf?

Lees hieronder onze diensten voor personeelsbeheer. Voor alle services geldt: geen abonnement, geen opzegtermijn en geen uurtje-factuurtje. Je betaalt alleen wat je nodig hebt met vooraf duidelijkheid over de prijs.

Contact met de Personeelsman?

Graag vertellen wij je meer over onze dienstverlening. Klik op onderstaande mogelijkheden of laat een bericht achter rechtsonder deze pagina. 


Personeelsbeheer: contracten & regelingen / bijgewerkt 27 juli 2015