Klantervaringen

E

Klantervaringen en beoordelingenJ. Feijen-BreedveldCo-owner

De wet en regelgeving is dusdanig complex dat het maken van bijvoorbeeld arbeidscontracten geen eenvoudige opgave is. Daarin hebben wij de Personeelsman gevonden. Ook voor advies rondom een vaststellingsovereenkomst en andere personeel gerelateerde zaken zoals ziekte en ontslag vinden wij in hem een betrokken en ervaren adviseur. Hij past bij ons bedrijf omdat hij precies de invulling geeft die wij wensen en altijd snel en adequaat reageert.

Naar aanleiding van een onverwacht langdurig zieke werknemer binnen ons bedrijf hebben wij advies gevraagd aan de Personeelsman. Wij kregen zeer snel een uitgewerkt plan toegestuurd wat ons enorm heeft geholpen.

Jeffrey PosthouwerEigenaar
J. van Dongen    Directeur Gouda,      Berkel & Rodenrijs en ​Pijnacker


De Personeelsman helpt ons bij van alles op personeelsgebied. Zij regelen de arbeidscontracten en belangrijke bevestigingen voor het personeel. De Personeelsman heeft ons een aantal maal tot grote tevredenheid geholpen bij verzuim- en ontslagzaken. Wij besteden daarom de moeilijke en belangrijke zaken aan hun uit.

Denkt mee, correcte afhandeling,
goede afspraken, snel

Snel geholpen, vriendelijk,
bespaart veel tijd

Goed en snel advies,
De Personeelsman is een aanrader!

Anytime Fitness is een fitnesscentrum dat 24/7 geopend is. Wij hebben De Personeelsman gevraagd om een overeenkomst te scannen. Hier kwamen meerdere punten uit naar voren die door de wetswijzigingen beter konden of niet meer actueel waren. Wij hebben nu een actuele overeenkomst waarmee we de komende tijd vooruit kunnen. 

Ka Kit Law Mede eigenaar
ATF Houten
A.B. van Dam Directeur

De Personeelsman heeft ons geadviseerd bij diverse trajecten met werknemers. Ons personeel staat garant voor de klantervaring van onze gasten in ons hotel. Met een klantwaardering van 8,7 bij Zoover hebben wij een top 10 positie binnen Rotterdam. Dit willen wij nog verder verbeteren. Ik maak in de toekomst zeker nog gebruik van de diensten van de Personeelsman als dat nodig is.  

Wij hebben kort geleden een werknemer aangenomen voor ons filiaal in Pijnacker. We hebben daarvoor naar tevredenheid een arbeidscontract laten opstellen door de Personeelsman. Dit was begrijpelijk en duidelijk.

R. van AttenEigenaar Intertoys Pijnacker

Mijn ervaring is goed. Goede informatie snel beschikbaar

Zeer prettige en flexibele professionele ondersteuning, echt top!

Duidelijk en professioneel

Jeroen van Nuland Jurist / Partner

Met de aantrekkende markt starten wij met werven van nieuw personeel. Hieraan voorafgaand leek het ons verstandig onze arbeidscontracten en voorwaarden te laten controleren op juistheid en volledigheid. Hiervoor hebben wij dankbaar gebruikt van de diensten van de Personeelsman. In een korte en snel slag was de Personeelsman door onze stukken heen en gaf ons een duidelijke toelichting op de aandachtspunten en verbetervoorstellen.

Professioneel, vlot en klantvriendelijk. Wij zijn erg onder de indruk van de vlotte afhandeling en de klantvriendelijkheid..

Mariette Swart
Per Abildgaard
Eigenaren ZieZoo Delft, Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Voorburg
Eva HeidaPersoneelszaken

Snelle reactie, veel goede informatie en tips. Wij vallen niet onder een CAO en wilden alles goed en duidelijk geregeld hebben om geen risico’s te lopen met ons personeel. Met het zekerheidspakket zijn onze arbeidscontracten nu up-to-date met de wetgeving en beschermt het arbeidsvoorwaardenreglement ons voor problemen over vakantieaanvragen en ziekmelden. Dit geeft voor iedereen duidelijkheid. Onze aanvraag moest redelijk snel uitgevoerd worden, dit kon meteen worden opgepakt. Erg fijn!


Als werkgever komt het weleens voor dat er druk staat op een arbeidsrelatie. De kennis van Rob is op zo'n moment zeer gewenst. Heeft me bij herhaling naar tevredenheid geholpen met werkbare oplossingen.

Emile van der Staak(Mede) eigenaar van Wally Restaurants en van De Nieuwe Winkel - Nijmegen

De Personeelsman in het kort

  • September 2015 van start gegaan
  • 8.000 lezers van onze tips & actualiteiten
  • 11.800 downloads van onze tools en e-books
  • Actief in verschillende branches zoals retail, kinderopvang, metaal, hotel, automotive en meer
  • Professioneel HR business partner bij trajecten, projecten, inhouse ondersteuning en interim