HR Interim oplossingen van de PersoneelsmanHR interim
 • Betaalbare HR interim oplossingen
 • Voor bedrijven met & zonder eigen hrm-er
 • Vervanging zwangerschap, ziekte of ontslag
 • Voor korte en lange opdrachten
 • Vanaf één dag per week
 • Uurtarief of vaste projectprijs
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,8

Even voorstellen... 

Op zoek naar HR Interim ondersteuning? Wij zijn de Personeelsman en helpen werkgevers bij alles wat te maken heeft met personeel. Je kunt ons inhuren voor korte opdrachten (voor een dag per week), voor trajecten of projecten (voor paar dagen tot weken) maar ook voor langere tijd (maanden). 

Column 1

Voor wie zijn wij?

De Personeelsman werkt voor alle bedrijven in alle branches. Van klein tot groot en met of zonder CAO. In tijden van onderbezetting kun je ons inschakelen. Ook als je een specialist nodig hebt, bijvoorbeeld voor een reorganisatie of een project, leveren wij professionals tegen scherpe tarieven.

Column 2

Welke HR Interim oplossing past het best?

Voor beleid of projecten

De HR CONSULTANT helpt je met zaken beleidsmatig op orde te krijgen. Denk daarbij aan het ontwikkelen en implementeren van HR instrumenten in de vorm van projecten. Hij zorgt ervoor dat het achterstallig onderhoud wordt weggewerkt. Hij kan prima overweg met OR-trajecten en zorgt er voor dat de projecten binnen de afgesproken termijn afgerond worden. Ook voor het opzetten van een personeelsafdeling ben je hier aan het juiste adres.

Operationeel advies

Liever iemand die het management ondersteunt met het adviseren op HR vlak? De HR ADVISEUR zorgt er voor dat alles op het gebied van personeel volgens de (wettelijke) regels verloopt. De werving & selectie, het ontwikkelen en beoordelen van personeel maar ook het verbetertraject en ontslag horen tot zijn operationele takenpakket. Uiteraard pakt hij ook graag projecten op.

Meedenken met de business

De HR BUSINESS PARTNER gaat verder dan de HR Adviseur. Het takenpakket komt op operationeel gebied nagenoeg overeen, maar zijn bedrijfsmatige insteek zorgt er voor dat hij meedenkt met de business van het bedrijf. Zijn tactisch inzicht komt dan ook prima van pas met een personeelsplan. Hij spreekt ook graag targets af voor ziekteverzuim, ontwikkeling van talenten en een laag aantal under-performers.

Column 1

Allround met ruime ervaring

De HR MANAGER is de allrounder van het gezelschap. Met jarenlange (20+) HR ervaring zorgt hij er voor dat alle afgesproken targets binnen de afgesproken tijd worden behaald. Wij willen graag weten of je iemand zoekt die alleen de lopende zaken afhandelt, nieuwe zaken oppakt of juist de boel goed wakker schudt. De HR manager geeft graag leiding maar kan ook ingeschakeld worden voor een bedrijf zonder personeelsafdeling.

Column 2

Onze klanten waarderen ons met een 8,8

AnyTime Fitness
Houten

Expert Pijnacker
en Berkel & Rodenrijs

Planologisch Advies &
Ontwerpbureau Utrecht

 • Wij werken landelijk
 • Alle bedrijfstypes & branches
 • Met of zonder CAO

Mee zoeken naar opvolger 

Interim betekent tijdelijk. Dit betekent dat er na een bepaalde periode of bij het behalen van afgesproken targets geen interim oplossing meer nodig is. Maar wat dan? Bij een eventuele vacature zoeken wij desgewenst mee voor een vaste invulling. Ook zorgen wij voor een vaste bezetting voor langere tijd.

 • Wij zoeken desgewenst mee 
 • Vaste bezetting mogelijk

Column 1

Tarief

Wij werken bij HR Interim oplossingen op uurbasis of tegen een vaste projectprijs. De hoogte van het tarief is afhankelijk van de zwaarte van de opdracht en het profiel van de kandidaat, maar verzekeren dat wij een concurrerend tarief hanteren. Wij bespreken graag de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

 • Uurtarief of vaste projectprijs
 • Betaalbaar voor ieder bedrijf

Column 2


Contact met de Personeelsman

HR Interim, Personeelsman
HR Interim, Personeelsman
HR Interim

Judith van Wijck Jurriaanse
Personeelsmanager

Rob van Dongen
Senior Personeelsmanager

Secretariaat / Planning
030 - 636 59 56


HR Interim oplossingen voor alle bedrijven – bijgewerkt op 18 maart 2016